Okazało się, że rollbary zostają do wyczerpania beczek. W związku z tym organizujemy pospolite ruszenie- poniedziałek godzina 16:30. Warszawo do boju!
Warszawa- 27 sierpnia - Spiskowcy Rozkoszy - Poprawiny
Collapse
X
-
Ciągle za 9 zeta za ciepłe, choć trzeba przyznać niezłe piwo?
Chyba się nie skusimybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Rozpracowaliśmy z zytkiem krany. Chłodzone są dwa, jutro będziemy podłączać odpowiednie piwa pod chłodzone krany. W każdym bądź razie będzie jazda na dwa a nie cztery batyPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Piwo jest zimne - trzeba tylko wiedzieć które
Jednocześnie zimne mogą być dwa i oba można w ciemności związać
Było dzisiaj dobrze. Mama Doro Rządzi a Spiskowcy dobrym lokalem są"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Comment
-
Faktycznie pospolite ruszenie z tym piwem i lokalem robicie. Aż się boję, że już Wam tak zostanie.
A tak poważnie to może jakiś fajny lokal będziecie mieli. Ceny na początek kosmiczne ale za jakieś "powszednie" może zejdą na ziemię."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Mama Doro jest świetna, rejestrujemy ją wkrótce na forum Co do Spiskowców to obiecują uruchomienie piwnicy na początku przyszłego roku - krany cztery, rotacyjne. Pożywiom, uwidim...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
-
To co - wkrótce sie oświadczysz? Pytanie tylko, czy Doro, czy Jej Mamiebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment