Warszawa- 27 sierpnia - Spiskowcy Rozkoszy - Poprawiny
Collapse
X
-
Nas nie będzie - portfel nie z gumy, a pensje jeszcze nie wpłynęłybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Comment
-
Oh shit a nawet kał Ale jazda, że nikt tego nie sprawdził. Mówiłem, że będzie pewnie jakaś najprostsza rzecz typu - nie włączone do gniazdka."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Comment
-
Comment
-
Jak ja wczoraj dotarłem to chłodziarka już co prawda działała ale skończył się gaz.
Normalnie fatum. Dzisiaj już powinno być ok.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Docent najwyraźniej wymyślił piwne perpetum mobile. Ba, jest to nawet perypetium mobile (bo na kółkach)!Last edited by Pendragon; 2012-08-28, 11:34.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Gaz miał podkręcić vietnam, widocznie dał za bardzo po garach Ale fajnie, rollbar w lokalu obsługiwany przez bandę z browar.bizPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Mówiąc serio to beczek było więcej niż jedna bo lały się przecież 4 różne piwa. Czy to są wciąż te same 4 beczki czy nie, to ja nie wiem. Piwa z AleBrowaru biorą tam chyba tylko browarbizony.
Pojechał potem po nową, pełną gdyż jego oddanie sprawie nie zna granic.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
Comment