Ależ ja Arcie napisałem Tobie w mailu, że szanuję Twoją decyzję w 100%, jedynie się z nią nie zgadzam. Chamstwa z mojej strony nigdy nie było. To nie w mojej naturze. No cóż, to Ty jesteś tu Szefem, a z z Szefem się nie dyskutuję. Powiem Ci tylko jedno, przeraża mnie na Twoim portalu ogrom bylejactwa i liczba przypadkowych ludzi, którzy rejestrują się tu tylko po to, aby wdawać się w zadymki. Nie jest ich dużo na szczęście, ale kilka nicków się znajdzie. Wiem, że masz ograniczony wpływ na to i trudno to ogarnąć. Ale takie są fakty niestety.
Ja od wielu lat nauczony jestem pełnej tolerancji wobec otaczającego mnie świata. Tak mnie Londyn nauczył. Natomiast jeśli ktoś opowiada kompletne bzdety na temat piwa lub jest po prostu arogancki, moją naturą jest zwróceniu mu uwagi. Jeśli to nie pomoże, to następnym krokiem jest najnormalniejszy opierdol ! No tak mnie wychowano. Przepraszam, jeśli to wykracza poza normy TWA tegoż forum. Tak jak pisałem poprzednio, jestem najnormalniejszym facetem, który nie zgadza się z wciskaniem kitu i ciepłego piwa
Pozdrawiam serdecznie management )
Marek
Ja od wielu lat nauczony jestem pełnej tolerancji wobec otaczającego mnie świata. Tak mnie Londyn nauczył. Natomiast jeśli ktoś opowiada kompletne bzdety na temat piwa lub jest po prostu arogancki, moją naturą jest zwróceniu mu uwagi. Jeśli to nie pomoże, to następnym krokiem jest najnormalniejszy opierdol ! No tak mnie wychowano. Przepraszam, jeśli to wykracza poza normy TWA tegoż forum. Tak jak pisałem poprzednio, jestem najnormalniejszym facetem, który nie zgadza się z wciskaniem kitu i ciepłego piwa
Pozdrawiam serdecznie management )
Marek
Comment