01.09.2012 - Butelki Zwrotne, Majonez w Piwie
Collapse
X
-
Majonezu nigdy nie jadłem bom sobie wymyślił, że go nie lubię i tego się trzymam.
Za ciepłym piwem też nie przepadam ale lubię spotkać się w gronie ludzi związanych z tym forum. Jak piwo będzie ciepłe to go nie kupię, jak to miało zreszta miejsce w Spiskowcach. Jak mi nie będzie smakowało Mason pierwszy się o tym dowie i też raczej wracał do niego nie będę.
Tak czy siak, postaram się być.
A jeśli idzie o jaja, są do wgląduComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Tak.!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Butelki zapodały ceny na masońskie wynalazki: duże 8, małe 5. No i git
Aha, powyższe ceny ważne w ten weekend.Last edited by docent; 2012-08-31, 14:54.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Dobra skrytomajonezosmarcy, nadszedł dzień publicznego obsmarowywania! Czy ktoś w ramach przygotowań wpada wcześniej do Spiskowców pociągnąć paloną krówkę?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
Comment