Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.
Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.
który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.
* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)
Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.
Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.
BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.
W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.
Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.
Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.
który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.
* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)
Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.
Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.
BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.
W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.
Kto zatem będzie na przedpremierowym spożywaniu nowych produktów Manufaktury Piwnej? Nawet nie pamiętam, jakie to piwa, ale przecież nam i tak nie zależy - byle było tanio i we własnym gronie. Tanio pewnie nie będzie, ale nie szkodzi, nadrobimy nadprogramowym dyletanctwem w zakresie ustalonym komisyjnie.
Każdy przynosi własny termometr i majonez, które następnie zaaplikujemy w komisyjnie ustalonej kolejności i lokalizacji. Skład komisji: TWA. Medialny wrzask obowiązkowy.
Tylko oby piwo było ciepłe. Jak nie będzie grupy przed którą mógłbym błyszczeć pupką wysmarowaną majonezem to nie idę. Nie opłaca się. Przyjdę w tygodniu o 24.00 SAM SAM SAM i będę z tego DUMNY.
A w ogóle to w Butelkach nie ma kultury piwnej bo nie ma chłodni, nie mają 30 nalewaków a somelierem i kiperem w jednym nie jest petrus. Straszna prowincja. Bo wiecie w tej Wielkiej Brytanii to hohohohoho i achachachacha blichtr i kultura.
To tyle - pisałem to ja wielbiciel tanich i ciepłych mózgotrzepów
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Celebryci i lanserzy obojga płci zapewne pojawią się i na tym spotkaniu Towarzystwa Wzajemnej Adoracji. Prawdopodobnie jednak będziemy jechać prosto z Łodzi więc niestety nie dam rady pomóc w nastawieniu chłodziarki na odpowiednią temperaturę. Ale jakby co bierzcie nożyce do cięcia kabli zasilania, mogą być te same które posłużą do odłączenia dużej sceny na Zlocie w przypadku gdy zostanie przejęta
Na FB pojawiła się informacja, że impra zaczyna się o 18 i dostępne będą wszystkie nowe piwa (może nie podpięte jednocześnie ale zawsze...). Mason, możesz potwierdzić?
Zamówienie poszło na całą trójkę, a co gdzie zostanie podpięte to już zależy od dostępności wolnych nalewaków.
W tym samym czasie w 17:15 mają być nowe ejle i Altbier. Zobaczcie jakie to daje możliwości - jedno grono może pić tu, a drugie tam. Jedni mogą się smarować majonezem, a inni musztardą. Albo wybrać ten lokal, w którym piwo cieplejsze . Full wypas . A jako że 17:15 jest obecnie całodobowe, to można tam zrobić after-party i nawet after-after-party.
Zamówienie poszło na całą trójkę, a co gdzie zostanie podpięte to już zależy od dostępności wolnych nalewaków.
W tym samym czasie w 17:15 mają być nowe ejle i Altbier. Zobaczcie jakie to daje możliwości - jedno grono może pić tu, a drugie tam. Jedni mogą się smarować majonezem, a inni musztardą. Albo wybrać ten lokal, w którym piwo cieplejsze . Full wypas . A jako że 17:15 jest obecnie całodobowe, to można tam zrobić after-party i nawet after-after-party.
No to Łódź odpadła. Jedziemy na dwa lokale Zatem proponuję jakiegoś bifora w 17:15 o wiadomej porze
Piątek jest dobry na początek i może na ...fuj Ale zimne Browar do Spiskowców a w sobotę lecimy na dwa baty z Mason(em)wo-Manufakturowymi majonezami
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Każdy przynosi własny termometr i majonez, które następnie zaaplikujemy w komisyjnie ustalonej kolejności i lokalizacji. Skład komisji: TWA. Medialny wrzask obowiązkowy
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment