Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Z powodu elitarności zlotu, pierwszoroczniaków tym razem zdaje się, że zabraknie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZ powodu elitarności zlotu, pierwszoroczniaków tym razem zdaje się, że zabraknie?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNo to drugo- lub trzecio-Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziMoże lepiej od drugiego końca?
Jak znam życie, to Administracja powoła się na swój status i nie będzie chciała uczestniczyć, ale ja się chętnie potorturuję piwem z musztardą. Tylko co na to Slavoy, bo wyjdzie na to, że tę Warkę na tarasie wielokrotnie pasteryzował na słońcu dla siebie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziMoże lepiej od drugiego końca?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Bardzo skutecznie zachęcacie potencjalnych pierwszoroczniaków do brania udziału w zlociehttp://piwosfera.x25.pl - wszystkie piwne blogi w jednym miejscu!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziNie zachęcacie nowych osób, by się pojawiły, oj niePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Absherr Wyświetlenie odpowiedziBardzo skutecznie zachęcacie potencjalnych pierwszoroczniaków do brania udziału w zlocie
Trzeba tylko w odpowiednim momencie zrobić z siebie kameleona ew. wyjść do wucetu.
Mnie się upiekło jako pierwszakowi w Waszecie, zrobiłem włąśnie takiego kameleona.Last edited by Gringo; 2013-08-26, 12:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziE, tam.
Trzeba tylko w odpowiednim momencie zrobić z siebie kameleona ew. wyjść do wucetu.
Mnie się upiekło jako pierwszakowi w Waszecie, zrobiłem włąśnie takiego kameleona.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziCzyli pytanie powinno brzmieć, czy jest tam kawałek płaskiej powierzchni?
Jeśli jest nawet ściernisko, będzie boisko
Pamiętacie na czym graliście w Trzciance?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
W Trzciance się dało, to i tu (i wszędzie ) się da. Zresztą ktoś pisał, że obok jest kawał łąki, to wystarczy do rozegrania meczu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziŁąka to chyba służyła do samozapłonu
Trza było tak długo się ukrywać?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Skoro samozapłon, to fuliano jest trawą?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment