Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziPoprawiłem, już działa, sorki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziTeraz to działa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziTo się pooglądaj, śpiochu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziSorry, that page was not found.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Last edited by Jurandofil; 2013-09-12, 10:58.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Bo problem z zamknięciem/niezamknięciem dachu został rozwiązany w odpowiednim czasie przed pierwszym kopnięciem piłkiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ja też mam już zdjęcia na Picasie. W sumie 211. Ciekawy rozmiar folderu wyszedł: 666:
Nie wiem czy uczestnicy czarnej mszy by chcieli żeby te zdjęcia były w ogólnie dostępnym linku (chociaż nic strasznego tam niema, bo pupa VanPurRza została wycięta), więc piszcie na PW o linka.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziJa też mam już zdjęcia na Picasie. W sumie 211. Ciekawy rozmiar folderu wyszedł: 666:
Nie wiem czy uczestnicy czarnej mszy by chcieli żeby te zdjęcia były w ogólnie dostępnym linku (chociaż nic strasznego tam niema, bo pupa VanPurRza została wycięta), więc piszcie na PW o linka.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziTu jeszcze kilka filmów. W szczególności ciekawa relacja z meczu- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziNa żywo nie zwróciłem na to uwagi , ale czy reguły gry w ZlotoweKopaniePiłki określają, że zawodnicy muszą dzierżyć kufle, nie wyłączając bramkarzy?
Comment
-
-
Ależ Sergio, co Sergio? Jakie reguły?Last edited by Wujcio_Shaggy; 2013-09-12, 22:39.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment