Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2013-04-17, 09:44.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Obszczywiście że tak.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A co, za darmo chciałbyś posiedzieć w domu? We głowach się poprzewracało od tej rewolucji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziA co, za darmo chciałbyś posiedzieć w domu? We głowach się poprzewracało od tej rewolucji.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziA co? Jak organizator odwołanego zlotu nie podaje miejsca swojego pochodzenia to ja tego nie kupujeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Podbijam, bo i czas byłby...
Lato, Panie, nie tylko "ante portas", ale nawet "w portas" , a tu cisza...
No, chyba, że na twarzoksiążce coś ustaliliście potajemnie...
Mam, oczywiście, na myśli miejscowość, gdzie zlot będzie odwołany
Comment
-
-
Podbite... i co? Odwołujemy ten zlot, czy nie odwołujemy? Ja bym optował za opcją odwołania zlotu gdzieś na północy Polski, najlepiej w okolicach Trójmiasta. Za stary jestem już, żeby (nie)jeździć nie wiadomo gdzieGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Tylko czasem przed 17 lipca nie odwołujcie, żebym zdążył z wakacji wrócić.
Comment
-
-
W ciągu tygodnia (prawdopodobnie 7-dniowego) mają być rzekomo zaprezentowane namacalne dowody odwołania tego długo zapowiadanego zlotu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment