A ja nie jadę nawet jak będzie, więc tradycyjnie się wpisuję. Chyba, że szefostwo zmieni termin na tydzień później.
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziW ciągu tygodnia (prawdopodobnie 7-dniowego)(...)Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzitik-tak...tik-tak...tik-tak...tik-tak.......
Jest więc jeszcze kilka kufli czasuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziTermin 7 dniowy mija o 22:50
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziI to żeby o 22:50... zwracam uwagę na słówko "prawdopodobnie"Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Skoro tak, to wróble ćwierkają, że zlot ma być w okolicach Bojanowa. Art zwleka z informacją, bo czeka na sygnał, że browar będzie w stanie dostarczyć piwo.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSkoro tak, to wróble ćwierkają, że zlot ma być w okolicach Bojanowa. Art zwleka z informacją, bo czeka na sygnał, że browar będzie w stanie dostarczyć piwo.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSkoro tak, to wróble ćwierkają, że zlot ma być w okolicach Bojanowa. Art zwleka z informacją, bo czeka na sygnał, że browar będzie w stanie dostarczyć piwo.
Comment
-
-
Jak zapewnia Aneta Jakubiak, ich piwa opuszczają browar minimum po 42 dniach, do terminu zlotu zostało 60 dni. A przecież nie zaczęli warzyć, no to sobie policz ile dni zapasu zostało.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedziA w zasadzie to o co chodzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJak zapewnia Aneta Jakubiak, ich piwa opuszczają browar minimum po 42 dniach, do terminu zlotu zostało 60 dni. A przecież nie zaczęli warzyć, no to sobie policz ile dni zapasu zostało.Last edited by docent; 2013-07-09, 19:14.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Dementuję pogłoski o rzekomej siedmiodniowej długości tygodnia.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment