Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Last edited by Ahumba; 2013-07-10, 11:12.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Dementuję, że dementujecie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Oglądałem program o Wyspach Cooka, jest tam 6 browarów rzemieślniczych. Jak już ma być odwołany zlot to polećmy ambitnie, odwołajmy zlot na Wyspach Cooka Nie musimy tam lecieć, przecież zlot odwołany, ale jakie ambitne plany były ! To lepiej brzmi niż odwołanie zlotu w Pcimiu Dolnym
Comment
-
-
Zlot będzie w tym roku dość kameralny z racji ograniczonej liczby miejsc. Zajrzymy do browaru Fortuna w Miłosławiu, pod którego egidą odbędzie się tegoroczne zlotowanie. Data oczywiście bez zmian, czyli 6-7-8 września. Dopinam jeszcze ostatnie szczegóły w/s ośrodka i zamieszczam oficjalny wątek.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziZlot będzie w tym roku dość kameralny z racji ograniczonej liczby miejsc. Zajrzymy do browaru Fortuna w Miłosławiu, pod którego egidą odbędzie się tegoroczne zlotowanie. Data oczywiście bez zmian, czyli 6-7-8 września. Dopinam jeszcze ostatnie szczegóły w/s ośrodka i zamieszczam oficjalny wątek.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziZlot będzie w tym roku dość kameralny z racji ograniczonej liczby miejsc.
Comment
-
-
Premiumizacja i elitarność dosięgła już nie tylko porteru ale i zlotu.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ale przecież lokalizacji jeszcze nie znamy
Ten zlot musi być kameralny, aby następny triumfalnie ogłosić Wielkim Trzynastym!
A może znalazłyby się nagle jakieś zapiski, że właściwie to mamy 20-lecie zlotów? Pewnie ART w 1993 już takie coś planował.Last edited by Pendragon; 2013-07-16, 18:31.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziBdb. lokalizacja. Mam nadzieję, że zdążę się zapisać
Comment
-
Comment