No to jadziem. Jeszcze nie wiemy dokładnie gdzie, nie wiemy, czy się aby załapiemy, ale co tam, jechać trzeba. Od razu, zanim powstanie odpowiedni wątek, oferuję trzy (w miarę) wygodne lub 4 nieco mniej wygodne miejsca w aucie z Gdańska... Ale oczywiście, tradycyjnie, powrót w poniedziałek, pojedziemy, jak się wyśpimy. Jak nie znajdę współpodróżników, to sam się będę podczepiał.
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedziMoże jakaś lista kolejkowa? Żą, pan tu nie stał
Zatem jako kobieta z dzieckiem na ręku- przebijam Cię Wilku i idę na początek kolejki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziTo ja pożyczam od kogoś dziecko (mamy dobrych sąsiadów).
Zatem jako kobieta z dzieckiem na ręku- przebijam Cię Wilku i idę na początek kolejki
A wracając do adremu, nie chciałbym się ograniczać (mimo, że Miłosław już kiedyś zwiedzałem) i się kontrolnie zgłaszam .
Comment
-
-
Ja myślę, że z Bojanowa to będzie więcej beczek niż z Fortuny.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedziSzkoda ,że Bojanowo nie zasłużyło jakoś to przeżyjemy choć z trudem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMarku, jeszcze nic straconego - Art nie napisał, ile będzie miejsc na Zlocie, tylko wspomniał, że "kameralny", zatem w zależności od znaczenia słowa "kameralny" (20 osób? 50 osób?) i czy Art sobie jaj po prostu nie robi - otworzymy drugą listę na Zlot Alternatywny w BojanowiePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMarku, jeszcze nic straconego - Art nie napisał, ile będzie miejsc na Zlocie, tylko wspomniał, że "kameralny", zatem w zależności od znaczenia słowa "kameralny" (20 osób? 50 osób?) i czy Art sobie jaj po prostu nie robi - otworzymy drugą listę na Zlot Alternatywny w Bojanowie
Comment
-
Comment