Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedziNa wszelki wypadek ja się szykuję. Myślę ,że najbardziej oddani piwowarstwu zasługują na pierwsze butelki z pierwszego rozlewu po ośmiu latach niebytu.
Zatem - Anty Antyzlot?
Comment
-
-
Dla hardkorowców jest połączenie Miłosław-Bojanowo 11:00-14:31 z jedną przesiadkąPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziDla hardkorowców jest połączenie Miłosław-Bojanowo 11:00-14:31 z jedną przesiadką
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziA może by tak odkleić tematy z nieaktualnym zlotem i przykleić z aktualnym?
PS Posiadam dwójkę dzieci, z czego jedno rozwydrzone i marudne, a drugie niemowlak, więc nie macie do mnie startu w żadnej kolejce świata...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPosiadam dwójkę dzieci, z czego jedno rozwydrzone i marudne, a drugie niemowlak, więc nie macie do mnie startu w żadnej kolejce świata...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziAaaaale jak to, wybierasz się?
PS Posiadam dwójkę dzieci, z czego jedno rozwydrzone i marudne, a drugie niemowlak, więc nie macie do mnie startu w żadnej kolejce świata...Last edited by piotry; 2013-07-18, 09:01.
Comment
-
-
Dziękuję żeście na mnie poczekali z tym odwoływaniem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTo może jakaś ilość miejsc.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziA w mięsnym ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPodbijam pytanie. Zostało półtora miesiąca do Zlotu - jeszcze moment i nie będzie szansy na zaplanowanie alternatywnego rozwiązania dla wyautowanych.
Może jednak nie trzymać się kurrrr...czowo browaru, jeśli nie ma gdzie pobytować i rozszerzyć promień poszukiwań?
Robienie dwóch zlotów symultanicznych wydaje mi się pomysłem cokolwiek niedonoszonym...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziRobienie dwóch zlotów symultanicznych wydaje mi się pomysłem cokolwiek niedonoszonym...
Co będzie na przykład, jak rozdzieli się zespół Anal Sisters? Toż to niepowetowana strata kulturalna dla imprezy
Comment
-
Comment