Ten zlot może być kameralnym nie tylko ze względu na ograniczenie jakiegoś ośrodka, ale późnych decyzji. Ja się prawdopodobnie wybiorę, ale część musi wcześniej wiedzieć, żeby wziąć urlop na piątek. Poza tym kwestia przelewów. Jak ktoś pojedzie na wakacje np zagranicę, to raczej nie będzie się tam zajmował śledzeniem tego wątku i przelewami.
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
Tegoroczny zlot ma szansę zostać wreszcie porządnie odwołany. Znaczy, skutecznie. Bo do tej pory to był odwoływany, ale degeneraci i tak się pokątnie gdzieś tam spotykali.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziJa słyszałem, że z duchem czasów zlot się odbędzie poprzez łącza internetowe. Każdy sam się zaopatrza w piwo, jest okno z czatem i kamerkami, obok pokaz slajdów z okolic gdzie miał być zlot
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziEkstra. Tylko co my z silvianem przez internet spalimy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziEkstra. Tylko co my z silvianem przez internet spalimy?
Możecie z silvianem przed kamerami rytualnie spalić Niekoszulki z Niezlotu- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Właśnie kompletuję info i dzisiaj mam nadzieję zamieścić, dziękuję za cierpliwość.Last edited by ART; 2013-07-22, 08:56.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mecz Lechii z Barcą został właśnie PRZYwołany, więc...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie kompletuję info i dzisiaj mam nadzieję zamieścić, dziękuję za cierpliwość.Last edited by Rycho_128; 2013-07-22, 15:52.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Comment