2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Od 8, żeby o 16 skończyć i spokojnie napić się piwa.Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Mogę się domyślać, że pierwsi nie przyjedziemy.Comment
-
Mam pytanie - na stronie miejscówki Zlotowej chwalą się, że:
"Organizujemy ogniska, pikniki, wczasy indywidualne i grupowe, imprezy okolicznościowe, przyjęcia świąteczne i sylwestrowe, a także zjazdy szkoleniowo-integracyjne do 90 osób".
To co, śpią po imprezach piętrowo, czy co, skoro jest tylko 50 miejsc w budynku?
A do czego w ogóle zmierzam - może są możliwe jakieś dostawki do pokoi, albo możliwość noclegu pod namiotem? Było by to jakieś rozwiązanie dla tej na pewno sporej grupy, która już nie ma szans na wyroComment
-
Z tego co wiem, to sala imprezowa jest w stanie przyjąć tyle osób. Dodatkowe miejsca noclegowe (pokoje 2-os.) są dostępne w Miłosławiu. Jeśli zbierze się dodatkowy komplet co najmniej 8 chętnych osób, które zdzierżą dopłatę ok. 70 zł to uruchomię dodatkowe miejsca (o ile nikt ich nie przejmie). Wtedy tym osobom można zapewnić dojazd busem o ustalonych godzinach z i do Miłosławia.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2013-07-23, 10:42.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2013-07-23, 10:53.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Do dyspozycji gości
- wypożyczalnia wiatrówki (tarcze gratis) 10 zł (30 strzałów)Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment