Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Od 8, żeby o 16 skończyć i spokojnie napić się piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziA od której godziny w piątek zaczynamy ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Mogę się domyślać, że pierwsi nie przyjedziemy.
Comment
-
-
Mam pytanie - na stronie miejscówki Zlotowej chwalą się, że:
"Organizujemy ogniska, pikniki, wczasy indywidualne i grupowe, imprezy okolicznościowe, przyjęcia świąteczne i sylwestrowe, a także zjazdy szkoleniowo-integracyjne do 90 osób".
To co, śpią po imprezach piętrowo, czy co, skoro jest tylko 50 miejsc w budynku?
A do czego w ogóle zmierzam - może są możliwe jakieś dostawki do pokoi, albo możliwość noclegu pod namiotem? Było by to jakieś rozwiązanie dla tej na pewno sporej grupy, która już nie ma szans na wyro
Comment
-
-
Z tego co wiem, to sala imprezowa jest w stanie przyjąć tyle osób. Dodatkowe miejsca noclegowe (pokoje 2-os.) są dostępne w Miłosławiu. Jeśli zbierze się dodatkowy komplet co najmniej 8 chętnych osób, które zdzierżą dopłatę ok. 70 zł to uruchomię dodatkowe miejsca (o ile nikt ich nie przejmie). Wtedy tym osobom można zapewnić dojazd busem o ustalonych godzinach z i do Miłosławia.Last edited by ART; 2013-07-23, 10:42.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziZaadoptować wanny i rozkładane fotele na łóżkaLast edited by docent; 2013-07-23, 10:53.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Do dyspozycji gości
- wypożyczalnia wiatrówki (tarcze gratis) 10 zł (30 strzałów)Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo nareszcie jakieś porządne atrakcje będąbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment