2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Z powodu elitarności zlotu, pierwszoroczniaków tym razem zdaje się, że zabraknie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Jeśli liczyć od Zlotu Zerowego, to biorąc pod uwagę skład tegorocznego kwalifikuję się tylko ja, Maggyk i ArtBiorąc jednak superelitarność zlotu zerowego, trzeba zacząć od pierwszego Zlotu w Jezierzanach i tu już parę głów więcej do tortur się znajdzie
Jak znam życie, to Administracja powoła się na swój status i nie będzie chciała uczestniczyć, ale ja się chętnie potorturuję piwem z musztardą. Tylko co na to Slavoy, bo wyjdzie na to, że tę Warkę na tarasie wielokrotnie pasteryzował na słońcu dla siebieComment
-
Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Bardzo skutecznie zachęcacie potencjalnych pierwszoroczniaków do brania udziału w zlociehttp://piwosfera.x25.pl - wszystkie piwne blogi w jednym miejscu!Comment
-
Trzeba tylko w odpowiednim momencie zrobić z siebie kameleona ew. wyjść do wucetu.
Mnie się upiekło jako pierwszakowi w Waszecie, zrobiłem włąśnie takiego kameleona.Ostatnia zmiana dokonana przez Gringo; 2013-08-26, 12:33.Comment
-
Comment
-
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
W Trzciance się dało, to i tu (i wszędzie) się da. Zresztą ktoś pisał, że obok jest kawał łąki, to wystarczy do rozegrania meczu.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Skoro samozapłon, to fuliano jest trawą?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment