Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSkoro samozapłon, to fuliano jest trawą?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Znalazłem w necie coś takiego: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CC0QrQMwAQ.
Jest tam napisane, że na terenie obiektu znajdują się m.in. fryzjer i kantor wymiany walut.
Moim zdaniem wskazuje to jednoznacznie, że w gałę możecie śmiało zasuwać...
Poza tym, zwróćcie uwagę na foto nr 2 - całkiem zlotowe klimaty .
Comment
-
-
No wiesz co, jak możesz - będziemy musiały z Małążonką casting zrobić na uzupełnienie zespołu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziZ przyczyn technicznych odstąpię (opłacone) miejsce na zlocie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziNie pochwalam tego…Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No właśnie. Ale teraz takie zwyczaje u młodzieży, że najpierw coś napiszą w necie, a potem poinformują rodzinę (albo i nie, w końcu rodzina też może sobie przeczytać)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziNie pochwalam tego…Last edited by Marusia; 2013-08-29, 19:11.
Comment
-
-
Tylko trzeba zmienić nazwę. Proponuję:
Anal sisters and cocoa boy
albo
Anal sisters and brown unkleLast edited by iron; 2013-08-29, 19:33.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Nie "and" tylko featuring.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Zdecydowanie nie czuję się na siłach, żeby ją zastąpić, a i warunków nie mam. Ogłoście casting lepiej
A poza tem, to "uncle", a nie "unkle". I nie "brown", ale "bury"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Brown Fury znaczy Furia Burego (nie mylić z pewną Brązową Furią pewnych Futrzaków)"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziZdecydowanie nie czuję się na siłach, żeby ją zastąpić, a i warunków nie mam. Ogłoście casting lepiej
A poza tem, to "uncle", a nie "unkle". I nie "brown", ale "bury"
Nie masz wyjścia - skoro siostra skrewiła musisz ją zastąpić.
Jeśli odmówisz będziesz musiał zmyć plamę na honorze popełniając seppuku np. przy użyciu czegoś zepsutego z Szału Piwbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedzi
A poza tem, to "uncle", a nie "unkle". I nie "brown", ale "bury"
Comment
-
Comment