No, właśnie, to niech Bury ją zastępuje; w końcu to też i jego siostra...
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Moim zdaniem wskazuje to jednoznacznie, że w gałę możecie śmiało zasuwać...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Cóż, dzięki za propozycję i nawet doskonale rozumiem powody takowej, bo przecież ja, to ja, jestem fajny i w ogóle, jednak mimo szczerych chęci, z żalem muszę odmówić. Jakby to wyglądało, jakbym się wpychał przed starszeństwo w braterstwie i to w stosunku do (anal)sisters bardziej rodzone. No tak, mam parcie na szkło, ale nie aż takie A zatem, Wujciu, nie kryguj się, odrobina sławy Ci dobrze zrobi
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziGałę i tak wezmę, jakby co.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziGałę i tak wezmę, jakby co.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziI gitarę!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziCzyli jednak mimo różnych przeciwności, haratniemy w gałę- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Ani na rurze, ani hip-hop, ani nawet bregdensa – na mnie nie liczcie.
Chyba, że Ty, Emes; na pewno masz składaną rurę w bagażnikuLast edited by Wujcio_Shaggy; 2013-09-01, 16:10.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziChyba, że Ty, Emes; na pewno masz składaną rurę w bagażniku
Comment
-
-
Wzięli zaliczkę i się zwinęli, fruuu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWzięli zaliczkę i się zwinęli, fruuu.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Comment