Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Art się już za te pieniądze zabawił w Brnie
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziArt się już za te pieniądze zabawił w BrniePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Jakie piwo na zlocie?
Słuchajcie, może jest tu ktoś kompetentny w udzieleniu odpowiedzi - jakie piwa przewidziane są na zlocie, czy szykuje się nam Wielka Niewiadoma, do rozwiązania dopiero w piątek? Jak jest np. FDP we Wrocławiu, to taka pełna lista zawsze sie pojawia, tu też coś takiego by się przydało. Tym razem nie współdostarczam piwa - więc pytanie całkiem na miejscu. Tylko nie piszcie, że będzie Tyskie i Lech Palony z sokiem, bo to akurat my wszyscy wiemy.Last edited by Rycho_128; 2013-09-02, 12:08.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Łatwo przyszło, łatwo poszło- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziŁatwo przyszło, łatwo poszłoGdański Browar WaRy
Comment
-
-
No tak, ART nic nie wie, nikt nic nie wie, no, można i tak. W razie czego woda w kranach do picia będzie. Ja na wszelki wypadek przywiozę sobie butelkę mineralnejGdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziNo tak, ART nic nie wie, nikt nic nie wie, no, można i tak. W razie czego woda w kranach do picia będzie. Ja na wszelki wypadek przywiozę sobie butelkę mineralnejLast edited by Ahumba; 2013-09-02, 13:45.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Zrobiłem ostatnio ostrą pastę z udziałem habanero, które dostałem od Ironków. Po raz kolejny się przekonałem, że ta papryczka mi niezbyt smakuje, więc biorę słoiczek na zlot i macie pomóc mi go zeżreć, a co zostanie, to się wetrze jakiemuś śpiącemu pijakowi w usta (wszelkie podobieństwo do zdarzeń z przeszłości całkowicie przypadkowe).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziZrobiłem ostatnio ostrą pastę z udziałem habanero, które dostałem od Ironków. Po raz kolejny się przekonałem, że ta papryczka mi niezbyt smakuje, więc biorę słoiczek na zlot i macie pomóc mi go zeżreć, a co zostanie, to się wetrze jakiemuś śpiącemu pijakowi w usta (wszelkie podobieństwo do zdarzeń z przeszłości całkowicie przypadkowe).Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Listy piw przed Zlotem nie będę prokurował.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziListy piw przed Zlotem nie będę prokurował.Last edited by Rycho_128; 2013-09-02, 14:48.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Rozumiem, że gdyby taka lista została sprokurowana i nie odpowiadałaby ci, to byś nie przyjechał- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziŁatwo przyszło, łatwo poszło- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment