Impreza w Chmielarni definitywnie zakończona, więc zlot uważam za zakończo.... eee znaczy odwołany.
Na więcej nie mam dziś sił - poczekam, aż inni napiszą i potem skopiuję
Jeszcze tylko chociaż jedno w pobliżu wyrka i się przewrócę...
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Ło, matko wydaję z siebie słyszalny głos - ZUŁO odpuściło
Dzięki wszystkim, że nie byliście i jak zwykle do odwołania następnej NUDY. Pozostaje tylko senne wspomnienie ...
Jak by ktoś chciał (dotyczy tylko obecnych na Zuocie) zobaczyć zapis corocznego nabożeństwa, to zapraszam na pewu po sznurki.
Uffff
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Bardzo, bardzo, bardzo ogromne dzięki dla Pijackiej za granie, śpiewanie z gitarą. Bez gitary ognisko odwołane!
Dziękuję również:
Jaqba - wspólne śpiewanie w piątkową noc. Szkoda, że tylko piątkową; wiem, wiem - gardło
Doro - Marchewkowe!
Gwiazda i Fteo - rozmowy o technicznych zagadnieniach tramwajowych. I bigos od Fteo był smaczniejszy od mojego osobistego!
Docent - zadbanie o jurandofilową pianę na 3xPacific
Iron - poprawa, poprawa, jest lepiej, ale jeszcze dużo pracy przed Tobą Może więcej słów powszechnie uznawanych za... nudne?
Art, Maggyk, JacekWerner - współpraca w lokum nocnym na 6!
Note: This blog post outlines upcoming changes to Google Currents for Workspace users. For information on the previous deprecation of Googl...
PS. Zlotowicze zainteresowani obejrzeniem filmu "Czarna Msza" proszeni są o kontakt na PW. To jednak nie każdy chciałby widzieć w ogólnodostępnej domenie
Ostatnia zmiana dokonana przez Jurandofil; 2013-09-11, 11:47.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Tak, tak, już dostrzegłem i próbuję walczyć z tym linkiem, ale bez powodzenia. Dlatego proszę o wejście w dotychczas podany link, a potem o kliknięcie w zakładkę ALBUMY. Tam już jest ikonka zlotu nr 12.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Przede wszystkim serdeczne podziękowania dla Gosi i ARTura za kolejny nudny Zlot.
Podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili się do zróżnicowania asortymentu piwa zlotowego.
Inne podziękowania dla:
- Hanysa Luklaza - za bezpieczny transport i atmosferę
- silviana - za podtrzymywanie ognia i spaloną butelkę (ale się jarało!)
- Dyczkina - za domowe specjały
- Gwiazdy i Fteo - za chusteczki docipne i wieczne pilnowanie nas, żebyśmy nie palili robaków
- Zgody - za grilla i szpyrkę
- browaru Fortuna - za gościnę
- Pirackiej - za gitarę i śpiew
- Pieci - za oglądanie meczu i atrakcje związane z portfelem
- wszystkich uczestników - za chlanie i chrapanie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
- Pieci - za oglądanie meczu i atrakcje związane z portfelem
A Piecia wreszcie znalazł ten portfel?
Ostatnia zmiana dokonana przez Jurandofil; 2013-09-11, 13:23.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Jest pomysł, żeby np. w sobotę wybrać się autokarem na wąskotorówkę do Bytomia. Przejazd autokarem z Koszęcina do Bytomia, kolejką z Bytomia do Miasteczka Śląskiego i powrót do Koszęcina autokarem.
Koszt autokaru to 1200 zł, ceny biletów na kolejkę jeszcze nie znamy.
Czy...
Comment