Tu zamieszczajcie wszelkie propozycje wspólnych dojazdów - czy to samochodem czy też innymi środkami komunikacji.
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - [Czarne Piątkowo] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - [Czarne Piątkowo] - giełda dojazdowa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziTo jako, że się już zapisałem, oferuję cztery miejsca na trasie z WawyLast edited by docent; 2013-07-22, 17:29.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziJuż tylko jedno Jak zwykle przez Puławy jedziemy?
Jedno? Docent, Dorota, o czymś nie wiemy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziWyjątkowo nie po drodze by było, będę się starał nie robić objazdu tym razem.
Jedno? Docent, Dorota, o czymś nie wiemy?Last edited by docent; 2013-07-22, 17:43.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Z Gdańska i nazad
Jako że na zlot się wybieram, no to mogę zabrać ze sobą autem cztery osoby - mniej wygodnie lub trzy, trochę wygodniej. Wyjedziemy w piątek rano z Gdańska (Łostowice, Orunia Górna inne opcje ewentualnie do uzgodnienia) a wracamy dopiero w poniedziałek. Postanowiłem zostać dzień dłużej. O której w poniedziałek nie wiem - pojedziemy jak się wyśpimy. Jak nie znajdę chętnych współpodróżców, sam będę szukał u innych wolnego miejsca.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
A skąd wiesz, że zostać będziesz mógł?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA skąd wiesz, że zostać będziesz mógł?
Ty się lepiej deklaruj na jedno z wolnych miejsc do jechania, ot, co.Last edited by Rycho_128; 2013-07-22, 18:19.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pewnie jak zwykle będę jechał z Maremali'm, więc: jedno miejsce z Warszawy, wyjazd w piątek rano.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPewnie jak zwykle będę jechał z Maremali'm, więc: jedno miejsce z Warszawy, wyjazd w piątek rano.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziDzięki za pamięć, określ jeszcze co znaczy rano.
Comment
-
-
-
Dwa miejsca do wzięcia w adminowozie - wyjazd czwartek, powrót poniedziałek.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziJak nie znajdę chętnych współpodróżców, sam będę szukał u innych wolnego miejsca.Gdański Browar WaRy
Comment
-
Comment