A kto cię do Torunia podwiezie?
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - [Czarne Piątkowo] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA kto cię do Torunia podwiezie?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Zapomniałeś, że nie piję, więc po pijaku ci tego nie mogłem obiecać
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMoże transport pierników? Przepraszam, taki żarcik młodszego dziada.
No cóż, mało merytorycznie coś się zrobiło...Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziPierników nie gwarantuję, ale za to wrażenia przy przejeżdżaniu przez zamknięte przejazdy kolejowe.
Żą potwierdzi (a docent tym bardziej )Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziwrażenia przy przejeżdżaniu przez zamknięte przejazdy kolejowe.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Nie! Jadę! My przecież będziemy jechać tędy, a tu nie ma żadnego przejazduGdański Browar WaRy
Comment
-
-
Comment
-
-
A kto wraca w poniedziałek do Wawy samochodem? Fuliano?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Ja pewnie będę mógł dopiero w piątek około 14.00 najwcześniej i muszę wracać w niedzielę. Ktoś tak jedzie? Jeżeli nie to będę miał miejsce na Zlot do opchnięcia "po cenie" bo patrzyłem na PKP/PKS i nie da rady w ten sposób."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Powrót bez problemu, ale tam jadę wcześniej.
Comment
-
-
To OK piszę się. Bo dojechać jeszcze się da ale wrócić w niedzielę - bez szans. Jedyny PKS z Miłosławia do Środy jest tak, że przyjeżdża do Srody o 19.50 a PKP do Wawy jest o 19.51.
No bomba po prostu.
A do Wrześni w niedzielę nic nie jeździ."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Wysłałem PW do pani Małgorzaty, ale odpowiedzi nie dostałem, więc publicznie się zapytam - czy państwo adminostwo zmieściliby dla mnie 2 worki po 25kg słodu z CP?
Comment
-
Comment