Co najmniej jedno taxi tam jest
2013.09.06-08 - XII Wielki Zlot Forumowiczów - [Czarne Piątkowo] - pokoje
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2013-07-23, 09:34.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziA ja? A jaaaaaa????
Mam po nocy i po piwie (no, może dwóch) zasuwać z buta do jakiegoś Mirosława?
ps. są zalety - rano na zwiedzanie browaru będzie można się przejść spacerkiemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, co mi miało gdzie wyciąć, ale potwierdzam, że jestem Te kameralne 50 osób obleci w tłoku, choć jednak Wielkim Zlotem trudno to będzie nazwać. Grunt, że Anal Sisters w komplecie
Tylko Bury wpisał koło mnie w nawiasie jakąś alternatywną osobę której nie znam i stanowczo podkreślam, że na zlot jadę ja a nie żadna "Juśka"I won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziczas na pierwsze podziękowania. Dziękuję Buremu Wilkowi, że nas wpisał do pokoju
A ja nic nie pamiętam.....
W domu jestem, znaczy wróciliśmy chyba całoLast edited by fuliano; 2013-07-23, 17:36.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzicholera już podziękowania????
A ja nic nie pamiętam.....
W domu jestem, znaczy wróciliśmy chyba całoMM961
4:-)
Comment
-
-
A ja se siedzę w kaszubskich lasach, ryb i grzybów pod dostatkiem, czego nie można powiedzieć o kreskach symbolizujących zasięg w telefonie, a tym bardziej nołtbóku, a tu się okazuje, że w pięć minut rozdrapano wszystkie miejsca na zuocie.
Uff! Na szczęście dobre duszki mnie wciungły na listę...
Teraz nie wiem... brać gitarę?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziA ja se siedzę w kaszubskich lasach, ryb i grzybów pod dostatkiem, czego nie można powiedzieć o kreskach symbolizujących zasięg w telefonie, a tym bardziej nołtbóku, a tu się okazuje, że w pięć minut rozdrapano wszystkie miejsca na zuocie.
Uff! Na szczęście dobre duszki mnie wciungły na listę...
Teraz nie wiem... brać gitarę?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziBierz pudło, jak zaczną chłopaki przynudzać jakimiś ejsidisi czy innymi hejwimetalami, to się gitarą ich przez pierwszą krzyżową przeciągnie.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pewnie, że bierz gitarę, bo:
- duża scena dużą sceną, ale o tych bardzo kochanych robaczkach być musi.
- ja tam uważam, że każdy powinien coś mieć i zrobimy multiscenę, jak na jakimś openairze Byłaby jedna duża scena i 49 mniejszych...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNie bierz - odkąd mamy na zlocie dużą scenę (Slavoy - weź kolumny) to się nie przebijeszPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziTeraz nie wiem... brać gitarę?
Bedziem śpiewać Na Mazury i o muchachZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
Comment