Dostałem dopiero wczoraj wycenę, jak się wyczochram z papierów to będzie tutaj info.
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Nie pękaj, ja dzisiaj latam z laptokiem po całym kempingu i pelenguję, jak germańcy w czterdziestym trzecim, gdzie złapię jakieś "łaj-faj". O rzucanych w powietrze wyrazach nie wspomnę, tubylcy tak mówią chyba na zakręty... .
Comment
-
-
Termin zapisów na Zlot Admin celowo co roku opóźnia, żeby sprawdzić, komu naprawdę zależy na przyjeździe Nie ma tam, że wakacje - co najmniej 2 razy dziennie sprawdzać na b.bizie, czy jeszcze są miejscówy. W zeszłym roku zrobił horror z ilością miejsc, w tym roku tutaj nam odpuścił. Pewnie jeszcze nas czymś znienacka przygwoździ
Comment
-
-
Uprzejmie donoszę że będzie można wykonać na obiekcie II Intergalaktyczny turniej w pingla (pierwszy odbył się w Boszkowie). Będzie też dyskoteka dla klas 1-3.Last edited by ART; 2014-07-11, 15:14.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziUprzejmie donoszę że będzie można wykonać na obiekcie II Intergalaktyczny turniej w pingla (pierwszy odbył się w Boszkowie). Będzie też dyskoteka dla klas 1-3.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziSper! Kto o browara?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzibędzie można wykonać na obiekcie II Intergalaktyczny turniej w pingla
Comment
-
-
Dla uczestników zlotu jest zadanie do wykonania. Odnaleźć pozostałości lub przynajmniej miejsce browaru rodziny Reich w Osiecznej. Być może zadanie jest niewykonalne - browar zakończył działalność prawdopodobnie już w 1903 roku. Z drugiej strony być może wszystko zostało już ustalone, ale nie badałem tematu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W ogóle nie wiem, skąd to poruszenie, skoro program jak co roku jest ten sam:
- Silvian z Promilem palą
- gramy mecz
- rozbieramy się do majtek, a w pewnym momencie Zytek zdejmuje też majtki
- dziewczyny nie rozbierają się do majtek
- Fuliano zasypia na ławce w połowie wieczoru
- Pirat śpiewa o miłości do much i komarów
- Slavoy siwieje
- Ahumba gada
- Iron też gada, głównie po łacinie
- nowi muszą wypić jakieś obrzydlistwo, a na czas inicjacji Iron demonstracyjnie przestaje się bawić i zmienia w poważnego człowieka (doceńmy i to)
- Wujcio nie pochwala
- ...?
Comment
-
Comment