Nie może zabraknąć codziennej kłótni Hanysa z Gorolem.
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziUprzejmie donoszę że będzie można wykonać na obiekcie II Intergalaktyczny turniej w pingla (pierwszy odbył się w Boszkowie). Będzie też dyskoteka dla klas 1-3.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziW ogóle nie wiem, skąd to poruszenie, skoro program jak co roku jest ten sam:
- ...?
- jasiu_piwosz częstuje swoimi porterówkami i jajcówkami
- swoje porterówki i jajcówki przywozi też nierozłączny tercet (darekeb, sezamek, mały - mogłem pomylić niki, bo zawsze miałem u nich z tym kłopoty)
- JAQBA z Wiktorią jeszcze siedzi przy ognisku jak inni już śniadanie jedzą
- JAQBA na drugi dzień porozumiewa się na migi albo skrzeczy
- Rycho_128 celebruje cygaro
- sergioP jest po wojskowemu ubrany
- kiszot śpi przy ognisku
Kiedyś jeszcze ponoć tradycyjnie naczelnik się psuł i miał tradycyjną ustawkę z dkrasnodebskim.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziKiedyś jeszcze ponoć tradycyjnie naczelnik się psuł i miał tradycyjną ustawkę z dkrasnodebskim.
Kiedyś na zlocie można było dobrze oberwać a dziś tylko nuda i zuo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziEch, gdzie są bęcki z tamtych lat.
Kiedyś na zlocie można było dobrze oberwać a dziś tylko nuda i zuo.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziCiekawe, że na zloty zawsze jeździ trzon kilkunastu-kilkudziesięciu userów, którym zawsze wszystkiego mało
I komu będziemy ogon obcinać jak nikt nowy nie przyjedzie?
Wszystko przez Hanysów!
Comment
-
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment