To idź z buta, jak jutro ruszysz jest szansa powodzenia
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziTo idź z buta, jak jutro ruszysz jest szansa powodzeniaMM961
4:-)
Comment
-
-
Lepiej przyjedź.
Po pokonaniu pieszo odcinka Wrocław-Osieczna możesz być wyczerpany, przez co staniesz się łatwym celem dla inspektorów Państwowej Inspekcji Prewencji Analnej- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziPosiadających stosowne legitymacje- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziTo bezpieczniej nie być na zlocie
Też tak sądzę.mb WOS
Comment
-
-
Jakąś listę piwa bym chętnie zobaczył. Mam w pepsiaku blonde 9.5 Plato i nie wiem brać czy nie. Będzie jakieś piwko dla starszych państwa, żeby się nie zdoili za szybko?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJakąś listę piwa bym chętnie zobaczył. Mam w pepsiaku blonde 9.5 Plato i nie wiem brać czy nie. Będzie jakieś piwko dla starszych państwa, żeby się nie zdoili za szybko?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJakąś listę piwa bym chętnie zobaczył.
1. Lech Palony
Comment
-
-
My tradycyjnie przywieziemy puszkę, tym razem Warki, wysezonowaną przez rok na tarasie, czyli mrożono-palona będzie
Comment
-
-
Ja tam bym jej nie brał - jak Wam strzeli w samochodzie, to będziecie mieli strefę skażeniabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A,to jakis zlot jest? Nie odwołali go jeszcze?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment