Poproszę o poprawienie mojego komfortu i nie propagowanie czarnego pijaru poprzez zazielenienie mojego nicka
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPoproszę o poprawienie mojego komfortu i nie propagowanie czarnego pijaru poprzez zazielenienie mojego nicka
Comment
-
-
W związku z nagłym wyjazdem na czas dłuższy zaraz po zlocie, będę miał do opróżnienia jeszcze drugiego pepsiaka, ze stoutem 10,5 Plato.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziW związku z nagłym wyjazdem na czas dłuższy zaraz po zlocie, będę miał do opróżnienia jeszcze drugiego pepsiaka, ze stoutem 10,5 Plato.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziHszest sensoryczny. Piękne. I groźne zarazem"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziMotyw na koszulkęPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziMotyw na koszulkęOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziW związku z nagłym wyjazdem na czas dłuższy zaraz po zlocie, będę miał do opróżnienia jeszcze drugiego pepsiaka, ze stoutem 10,5 Plato.
Ja też jakąś skrzyneczkę przywiozę, witki, pszenice i tzw. jasne zwykłe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTo co, robimy kącik piwowara domowego i kontestujemy wynalazki komercyjne?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziA będą takowe w ogóle dostępne? Bo Bojany to żadna rewolucja
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziTe, panie lajfstajltrener, rewolucja dopiero od pewnego czasu oznacza komercjęPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziA będą takowe w ogóle dostępne? Bo Bojany to żadna rewolucja
Po za tym nie pisałam nic o rewolucji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziKomercja - pamiętam tę obelgę ze słownika metalowców z początku lat 90-tych Teraz to się "mejnstrim" zowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziDocent, a Ty coś pamiętasz ze Zlotów? Przecież już od lat Art zaopatruje nas w wynalazki wszelakiej maści, a browar goszczący nas jest tylko częścią repertuaru piwnego.
Po za tym nie pisałam nic o rewolucjiLast edited by docent; 2014-09-02, 11:24.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
To piliśmy najwyraźniej w innych godzinach
Chociaż fakt faktem - w zeszłym roku rządziło masło, ciekawe, co w tym roku - stawiam na aromaty merkaptanowe.
Comment
-
Comment