Niektórzy pewnie jeszcze się nie zebrali do powrotu do domu. Było marnie, nuda straszna. Więcej nie jadę, chyba że będzie Wrocławskie.
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
Pierd...ne muchi i komary jeb..ne
Dobrze że Artek zdążył Zuoot odwołać bo by nas zeżarły."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Rzeczywiście był odwołany. Bo jak się obudziłem wczoraj rano, to dotarło do mnie, że nie śpiewałem o muchach i komarach.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Chętne dzieci zapraszamy do grup w naszym nowo powstałym przedszkolu. Zapisy prowadzimy do grup: Stygmaty od taty oraz Szramy od mamy. Miłego pobytu"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
No, widzę po ciszy w temacie, że leczenie pozlotowe nie tylko u mnie trwa coraz dłużej
Pora na tradycyjne podziękowania:
- Adminowstwu za łorganizację zua - było jak zwykle beznadziejnie i za rok, jak co roku - nie przyjadę
- schodzącej gwieździe blogerstwa Docentowi za to, że nie zszedł
- deszczowi za to, że nie padał
- koleżankom z Anal Sister za doroczny występ - Małażonka wczoraj zakupiła koszulkę do kompletu, zatem za rok syskie cy mamy AC/DC na klatach
- za napletki i inne, typowo niedzielne konwersacje
- mężowi, że po raz pierwszy od 3 lat nie spał w nocy z piątku na niedzielę w samochodzie, tylko dla odmiany w łóżku, w domku. Nawet swoim domku
- jednej takiej koleżance nieforumowej za pokaz zaprzyjaźniania się - wprawdzie nie widziałam, ale żałuję niezmiernie
- ekipie Browaru Bojanowo za przesympatyczne i fachowe zwiedzanie. Zwłaszcza za uruchomienie śrutownika na sucho. Po zwiedzaniu zdecydowanie zabrakło krzesełek i stołów do wspólnego posiedzenia i jakiegoś chociaż chlebka ze smalcemTak tak - rozpuszczeni jesteśmy.
- ośrodkowi Relax za totalny relaks i zrelaksowaną załogę
- Ironowi i Małejżonce za Przedzlot
- wszystkim za to, że nic nie zmądrzeli od zeszłego rokuOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2014-09-16, 11:14.Comment
-
Comment
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Chciałem dosmarować wazelinki pozlotowej i dodać:
1.jeszcze nigdy nie opękałem zlotu w koszulce z krótkim rękawem (dla oberżyświatów: ti-szercie), tak było ciepło;
2. (chyba) jeszcze nigdy na zlocie nie było tak obfitej wyżerki okołoogniskowej.
Poza tym - dzięki kilku zlotowiczom (kto wie, ten wie...) za wspólne zwiedzanie wiatraków - było super! Nigdy bym nie pomyślał...
A ART zawalił sprawę, bo wiatrak z nalewakiem to byłby fajny motyw koszulkowy.... No, ale skoro zlot był odwołany, to się nie czepiam...
Z niecierpliwością czekam na odpalenie nowego wątku, który Promil obiecał moderować...Comment