Wiadomo, minus 17 w Czechach jest cieplejsze niż minus 17 w Polsce.
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziTo nie jest zła opcja. Ja chętnie przypomnę sobie młode lata.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziAle "młode lata" w namiotach harcerskich czy w pruskich?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Zamiast meczyku manewry i bitwa.
No i grochówa.
Jestem zaTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Gadu gadu ale mi osobiście propozycja Krzysia bardzo się podoba. Coś nowego, coś czego chyba w czasach "nowożytnego" B.bizu nie było."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Na zlocie to chyba nie, no chyba, że przed Zwierzyńcem. Ale na giełdzie w Żywcu ja i pirackamuza mieliśmy swoje namioty i w nich spaliśmy, bo U Rumcajsa miejsc zabrakłoTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Ja tam nic przeciwko nie mam ani namiotom (byle były łóżka składane, bo kręgosłup i waga już nie ta), ani latrynom, ani grochówce...
Ale musi być prysznic (trzy dni - nie w kij pierdział) - oczywiście prymitywny - smołowana beczka na górze, i woda w niej grzejąca się na słońcu (jak nie ma słońca to następuje wersja skandynawsko-brytyjska - kochanie, ta woda była bardzo zimna)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi... Ale musi być prysznic ...
Strasznie wydelikacone towarzystwo się tu zebrało. Kto pamięta, że jeszcze w latach siediemdziesiątych standardem była kąpiel raz w tygodniu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi...Ale musi być prysznic...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi...Strasznie wydelikacone towarzystwo się tu zebrało.
Średnia wieku zlotowiczów raczej rośnie.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
No dobra, może i nie musi być prysznic, tyle, że zapewne wtedy nie będzie deszczu, tylko upał
W przypadku braku prysznica i powrotu pociągiem jest jeszcze wartość dodana - cały przedział dla siebiebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziW złą stronę to zmierza, chyba sobie odpuszczę następny zlot Pojadę w tym czasie na Bracką Jesień
Ile, na tegorocznym Zlocie, spędziłeś czasu w łóżku w pościeli i pod prysznicem- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment