To weźmiesz L4 - ponoć nie ma zdrowych, tylko źle przebadani
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziodtwarzacz DVDbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Nie - będzie łomot w opozycji do ogniskowych zawodzeń - jak zwykle.
DVD dlatego, że łyka wiele cyfropłytowych nośników i nie powinno być wybredne - jak będzie - zobaczymy...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No nic, chyba moja kolej na odwołanie Zlotu. ODWOŁUJĘ!!!
Nie może tak być, że Zlot jest w miejscowości o tak zwyczajnej nazwie, jak Osieczna. Czarne Piątkowo - to było to! Przywidz - też nieźle, bo przywidzenia w programie zawsze są Borsuki Kolonia - o, to tak. Ale Osieczna?
Za rok proszę Zlot w Zimnej Dziurze, Białym Kale, albo chociaż DzierżążniLast edited by Marusia; 2014-08-19, 14:59.
Comment
-
-
Nazwa jest zwyczajna tylko dla profanów. Dla matematyków jest interesująca.
O, sieczna!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ta nazwa wcale nie jest taka niewinna jak by się mogło wydawać na pierwszy rzut oka.
Po pierwsze zwróćcie uwagę, że w nazwie użyte są wszystkie samogłoski, jakie tylko mogą wystąpić w języku polskim oprócz tych z ogonkami oraz tych ostatnich w kolejności w alfabecie 'u' oraz 'y'.MM961
4:-)
Comment
-
-
A z zredukowało rymuje się kakało - i przestaje być grzecznie i układnie - zatem odwołanie zlotu ODWOŁUJĘbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA z zredukowało rymuje się kakało - i przestaje być grzecznie i układnie - zatem odwołanie zlotu ODWOŁUJĘLubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
Comment