Lepiej przyjedź.
Po pokonaniu pieszo odcinka Wrocław-Osieczna możesz być wyczerpany, przez co staniesz się łatwym celem dla inspektorów Państwowej Inspekcji Prewencji Analnej
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner
Posiadających stosowne legitymacje
Legitymacje jak legitymacje, ale doświadczenie...
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Jakąś listę piwa bym chętnie zobaczył. Mam w pepsiaku blonde 9.5 Plato i nie wiem brać czy nie. Będzie jakieś piwko dla starszych państwa, żeby się nie zdoili za szybko?
Jakąś listę piwa bym chętnie zobaczył. Mam w pepsiaku blonde 9.5 Plato i nie wiem brać czy nie. Będzie jakieś piwko dla starszych państwa, żeby się nie zdoili za szybko?
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Ponieważ iż albowiem onegdaj na ostatnim Zlocie Art zaraźliwie szerzył swoje zainteresowanie zorganizowaniem następnego Złotu przez dowolnego chętnego zlotowicza, to pojawiła się koncepcyja Zlotu u braci Czechów. Niniejszym informuję, że koncepcyja ta ma spore szanse na realizację. Znaczy...
Comment