Istnieje możliwość zabrania się z Wami do br. w Bojanowie ?
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brogro Wyświetlenie odpowiedziIstnieje możliwość zabrania się z Wami do br. w Bojanowie ?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziW życiu go nie widziałem bez gitary, to nie był on.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
A wielokran zlotowy będzie?
Qurka, zaczynam myśleć o rezygnacji z tradycyjnego kufla 0,5l.
A bieganie na zlocie z jakimś Sreq jakoś mi nie licuje
Osieczna mistrzowsko zobrazowana.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPsycholgrafika na koszulki jest taka:- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
W gówniarskimbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBędzie dużo browarów na Z.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziCałe dwa się naliczyłem. Z czego jeden sam wiozęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijanek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czesiek Wyświetlenie odpowiedziWszystko fajnie, tylko dlaczego ja nie jestem deeerektorem w naszym domku?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi[...]Na miejscu pewnie będą jakieś roszady w ramach rozsądku
PS: chyba, że iron zhakował admina i żeby nie dać się namierzyć pisze o roszadach zamiast o pakowaniu nalewaka w kakaową dziurkę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMówisz masz Przy okazji dopisałem do Waszego domku dwie zguby - zgroza2 oraz Wiki. Na miejscu pewnie będą jakieś roszady w ramach rozsądkujanek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czesiek Wyświetlenie odpowiedziDziękuję, będąc DEEEREKTOREM czuję się zdecydowanie lepiej
Comment
-
Comment