Niektórzy pewnie jeszcze się nie zebrali do powrotu do domu. Było marnie, nuda straszna. Więcej nie jadę, chyba że będzie Wrocławskie.
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
Pierd...ne muchi i komary jeb..ne
Dobrze że Artek zdążył Zuoot odwołać bo by nas zeżarły."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Rzeczywiście był odwołany. Bo jak się obudziłem wczoraj rano, to dotarło do mnie, że nie śpiewałem o muchach i komarach.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Chętne dzieci zapraszamy do grup w naszym nowo powstałym przedszkolu. Zapisy prowadzimy do grup: Stygmaty od taty oraz Szramy od mamy. Miłego pobytu"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
No, widzę po ciszy w temacie, że leczenie pozlotowe nie tylko u mnie trwa coraz dłużej
Pora na tradycyjne podziękowania:
- Adminowstwu za łorganizację zua - było jak zwykle beznadziejnie i za rok, jak co roku - nie przyjadę
- schodzącej gwieździe blogerstwa Docentowi za to, że nie zszedł
- deszczowi za to, że nie padał
- koleżankom z Anal Sister za doroczny występ - Małażonka wczoraj zakupiła koszulkę do kompletu, zatem za rok syskie cy mamy AC/DC na klatach
- za napletki i inne, typowo niedzielne konwersacje
- mężowi, że po raz pierwszy od 3 lat nie spał w nocy z piątku na niedzielę w samochodzie, tylko dla odmiany w łóżku, w domku. Nawet swoim domku
- jednej takiej koleżance nieforumowej za pokaz zaprzyjaźniania się - wprawdzie nie widziałam, ale żałuję niezmiernie
- ekipie Browaru Bojanowo za przesympatyczne i fachowe zwiedzanie. Zwłaszcza za uruchomienie śrutownika na sucho. Po zwiedzaniu zdecydowanie zabrakło krzesełek i stołów do wspólnego posiedzenia i jakiegoś chociaż chlebka ze smalcem Tak tak - rozpuszczeni jesteśmy.
- ośrodkowi Relax za totalny relaks i zrelaksowaną załogę
- Ironowi i Małejżonce za Przedzlot
- wszystkim za to, że nic nie zmądrzeli od zeszłego rokuLast edited by Marusia; 2014-09-16, 11:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzijednej takiej koleżance nieforumowej za pokaz zaprzyjaźniania się - wprawdzie nie widziałam, ale żałuję niezmiernie
Obiecała, że już będzie forumowa. Pszeniczanka
Czekamy na pierwsze logowanieZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Chciałem dosmarować wazelinki pozlotowej i dodać:
1.jeszcze nigdy nie opękałem zlotu w koszulce z krótkim rękawem (dla oberżyświatów: ti-szercie), tak było ciepło;
2. (chyba) jeszcze nigdy na zlocie nie było tak obfitej wyżerki okołoogniskowej.
Poza tym - dzięki kilku zlotowiczom (kto wie, ten wie...) za wspólne zwiedzanie wiatraków - było super! Nigdy bym nie pomyślał...
A ART zawalił sprawę, bo wiatrak z nalewakiem to byłby fajny motyw koszulkowy... . No, ale skoro zlot był odwołany, to się nie czepiam...
Z niecierpliwością czekam na odpalenie nowego wątku, który Promil obiecał moderować...
Comment
-
Comment