Tu zamieszczajcie wszelkie propozycje wspólnych dojazdów - czy to samochodem czy też innymi środkami komunikacji.
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - [Osieczna] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - [Osieczna] - giełda dojazdowa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Jak i w ubiegłym roku będę wiózł maremalego i gwzd, więc jedno małe miejsce z Warszawy mam wolne. Wyjazd w piątek przed południem, wyjazd z powrotem ok. 11 w niedzielę.Last edited by zgoda; 2014-07-13, 19:23.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziTo ja standardowo deklaruje swój pojazd do przewożenia browarbizowych tyłków, a i pewnie na jakąś zabłąkaną beczkę też się miejsce znajdzie.
PS. emes, dzięki za miejscówkę w pokoju.
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziMiej mnie na uwadze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziTeż nastawiam się na kolej.W połowie sierpnia trzeba kupić bilety po 29 zł.
PS. Sorka za znaki ale z Czech piszé.
Comment
-
-
Jadę
No więc ostatecznie potwierdziło się, że jadę i raczej samochodem. Jakby byli chętni zabrać się i partycypować w kosztach to ja jestem za
Trasa: Gdynia - Toruń - Gniezno - Osieczna tak z grubsza, można zmodyfikować żeby kogoś zabrać. Wyjazd w piątek przed południem, powrót w niedzielę tak zeby na wieczór być z powrotem
Pozdrav
Marcin"Jak sie nie ma co sie lubi, to się kradnie co popadnie..." - zasłyszane
Comment
-
-
Czy ktoś w niedzielę jedzie do Krakowa? Chodzi o jedną miejscówkę w ałucie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment