Weźcie się ocknijcie, kto to będzie poprawiał ? Kolejna osoba wyrzuca mnie z rezerwacji.
2014.09.12-14 - XIII Wielki Zlot Forumowiczów - [Osieczna] - pokoje
Collapse
X
-
skopiowałem ostatniZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Art wykazał się wyjątkową perfidią rozpoczynając zapisy na godzinę przed wielkim finałem. Wiadomo - rude jest wredne
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dziwne, niektóre domki występują dwukrotnie?!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziTak trudno skopiować tekst i uzupełniać tylko puste miejsca"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Kurw...nie ma mojego wpisu w domku. Kto mnie skasowal. Ja niemam czasu podczas meczu sie tym zajmowac"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziAle dlaczego wpisują się w zajęte miejsca ?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziMnie też "wydupcono", burdel jak ta lalaMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziPokój nr1 - 7os.
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
Pokój nr 2 - 3os. (podwójne łóżka?) i 2os,
1 - ART
2 - Maggyk
3 - JacekWerner vel Ojciec
4 -
5 -
Pokój nr 2a - 3os. (podwójne łóżka?) i 2os,
1 - Docent
2 - Doro
3 -Małażonka
4 -Iron
5 -
pokój nr3 - 7os.
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
pokój nr4 - 7os.
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
domek nr5 - "Gorole i Hanysy"
1 - Promil03 - główny piroman
2 - silvian - z-ca głównego piromana
3 - luklaz - członek zwyczajny
4 - strzelczyk76 - członek zwyczajny
5 - Śliwa (lokówkaaaa) - sniadaniowiec
6 - Gringo - wykolejony
domek nr6 - 4os (1*podwójne łóżko i 2 pojedyncze łóżka)
1 - bury_wilk
2 - Gwiazda
3 - ten_co_nie_ma_pindola
4 - i_jego_żona_też
domek nr7 - 4os (1*podwójne łóżko i 2 pojedyncze łóżka)
1 - Jaqba
2 - Qboland
3 - Pepek
4 - Wiktoria
domek nr8 -4os (1*podwójne łóżko i 2 pojedyncze łóżka)
1 - centon
2 - markens
3 - struś
4 - strusiowa
domek nr9 - 4os (1*podwójne łóżko i 2 pojedyncze łóżka)
1 -VanPurRz
2 -Zą
3 -Krasnodebski
4 -
domek nr12 - 4os. (1*podwójne łóżko i 2 pojedyncze łóżka)
1 -
2 -
3 -
4 -
domek nr13 - 4os. (1*podwójne łóżko i 2 pojedyncze łóżka)
1 -
2 -
3 -
4 -
domek nr14 -4os. (1*podwójne łóżko i 2 pojedyncze łóżka)
1 -
2 -
3 -
4 -
domek 15 - 8os.
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
domek 16 - 8os.
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
domek 17- 4os.
1 -
2 - zgoda
3 - maremali
4 -
domek 18 - 4os.
1 -
2 -
3 -
4 -
domek 19 - 8os.
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
domek 20 - 8os.
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
domek21 - 8os.
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
?????? skopiowałem, tak samo jak za pierwszym razem ostatni post z pokojami. O co Ci chodzi?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
mam gdzieś takie zpisywanie się.najwyżej nie pojadę, i tak straciłem cześć meczu"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment