Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
Wyświetlenie odpowiedzi
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Dobra, ogarnąłem trochę fotek ze Zlotu i okolicznych imprez. Do obejrzenia tutajPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziJak to jest, że taka degrengolada jest legalna, a marihuana nie?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Powoli dochodzę do siebie...
Ja nie zrobiłem zdjęć - postanowiłem kolekcjonować wspomnienia, ale średnio chyba mi to wyszło - zwłaszcza w sobotę...
Do doopybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziDobra, ogarnąłem trochę fotek ze Zlotu i okolicznych imprez. Do obejrzenia tutaj"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziPowoli dochodzę do siebie...
Ja nie zrobiłem zdjęć - postanowiłem kolekcjonować wspomnienia, ale średnio chyba mi to wyszło - zwłaszcza w sobotę...
Do doopy"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziDzięki. Niech reszta która robiła też wrzuca."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziW związku z powyższym, proszę, aby ci, którzy mają jakieś foty, dali znać, że można się do nich zgłaszać. Ja mam tylko parę zdjęć +dwa krótkie filmy z piątku.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziPierwszy dzień nuda, drugi dzień eskalacja ZUA, trzeci dzień piwo z plastiku, czwarty dzień ostateczny...Last edited by dadek; 2015-09-16, 03:05.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jagnieszka Wyświetlenie odpowiedziA dzięki komu mieliśmy muzykę na Zlocie? Bo może dałoby radę zrobić listę przebojów na przyszłym Zlocie? -_-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSlavoy i Iron.Last edited by fuliano; 2015-09-16, 09:09.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziHalo, halo. Toż to ja we własnym bagażniku wiozłem sprzęcik Ironowy... już o beczkach Artezanów nie wspomnę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo a skąd mnie wiedzieć - ja wiem, że Slav przywiózł kolumny (Ironowe zresztą) oraz kompa z muzyką, Iron do tego dwie pytki ze specjalnymi składankami zlotowymi. Po za tym Jagnieszka pisała o liście przebojów, to nie wiem, jak samo "wożenie sprzętu" się z tym łączy, a beczki Artezana to już w ogóleLast edited by fuliano; 2015-09-16, 10:23.
Comment
-
Comment