Raczej jest już kolejną kolonią usa
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Otóż to, zaraz po nas.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Miało być tak pięknie : wódka, ognisko, dziewczynki, zaprzyjaźnianie się
Jak zwykle zeszło na politykęLast edited by jacekwerner; 2015-02-28, 12:51.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Skoro zlot odwołany, to musiało zejść na politykę...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Po prostu odwołanie zlotu będzie w baracku.
Betonowym, żeby z rozpaczy po odwołaniu chłopaki nie mieli co palić...
A gdyby jednak był nie całkiem odwołany - proszę, z dala od jakiegokolwiek mostu, bo... wiecie... .
A rosyjskie prostytutki mogą być - ze względu na embargo pokażemy im jedynie koszulki z projektem irona - i to będą nasze sankcje!
Comment
-
-
Największą sankcją dla kogokolwiek jest pokazanie Irona Słuchanie jest już zbyt okrutne, nawet dla najgorszych wrogów"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Myślę, że przy stolikach browar.bizu, które będa na FDP, jakieś odwoływanie się odbędzie między najbliższym piątekiem a niedzielą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziW czasie FDP i WFP wybrałem majówkę w Chorwacji. Jak zlot będzie odwołany to sobie jeszcze popłynę na rejs który jest akurat na początku września"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Jeszcze nigdzie, ale w okresie najbliższych 2 tygodni mam nadzieję miejsce odwołania zostanie doprecyzowaneŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Chodzą mi po głowie dwa miejsca odwołania, a nawet trzy.
Jedno jednak jest zbyt blisko zeszłorocznego odwołania, zatem zostają te dwa.
Ciekawe ile bym wygrał, gdybym obstawił?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment