Wprawdzie Admin już odpowiedział, ale ja chyba nie rozumiem, E-prezesie, co miałeś na myśli - w jakim sensie gdzie MOŻEMY? To gdzieś nie możemy, czy kiedykolwiek nie mogliśmy?
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
Może się coś zmieniło, ale odkąd pamiętam to zloty odbywały się nie jako za przyzwoleniem i gościnnością (zwiedzanie i konsumpcja) jakiegoś browaru. Jeśli mają się nie dublować miejsca (i dywersyfikować regiony) to ilość tych, którzy nas ugoszczą jakoś postępująco nie zmienia się.
Comment
-
-
Browarów przybywa więcej niż 1 rocznie i ze zwiedzaniem nie ma kłopotu. Zaopatrzenie i tak już od paru lat w większości pochodzi ze zrzutki zlotowej, więc to też nie stanowi problemu. Kiedy byłeś ostatni raz na zlocie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Docent, jako wtajemniczony, zdradził o jakie G. chodzi. A to właśnie to G, co pisałem, że moim zdaniem ma mniejsze szanse. Czyli bym przegrał.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ten, tego...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziSugerujesz, aby przy okazji odwołania zlotu odwołać również kilka parowozów?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziMiałem na myśli zlotowy "punkt G" opodal parowozów...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziWyczuwam jedynie pewien kłopot z opanowaniem manewru wyprzedzania ."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziWyczuwam jedynie pewien kłopot z opanowaniem manewru wyprzedzania .Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Jako że udało mi się potwierdzić dwa podstawowe punkty działań zlotowych mogę już w tym nieoficjalnym wątku ogłosić, że XIV Zlot odbędzie się w Karpicku nad Jeziorem Wolsztyńskim, natomiast browar który zwiedzimy, to świeżo odpalony Grodzisk Wielkopolski - przy okazji w tym samym terminie odbywa się tamże Grodziskie Piwobranie
W ciągu kilku dni rusza nabór.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment