"U Karola" ?
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedzi"U Karola" ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
O, taki ośrodek, jaki lubię - coś jak Boszkowo A.D. 2004
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziLotosOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJako że udało mi się potwierdzić dwa podstawowe punkty działań zlotowych mogę już w tym nieoficjalnym wątku ogłosić, że XIV Zlot odbędzie się w Karpicku nad Jeziorem Wolsztyńskim, natomiast browar który zwiedzimy, to świeżo odpalony Grodzisk Wielkopolski - przy okazji w tym samym terminie odbywa się tamże Grodziskie Piwobranie
W ciągu kilku dni rusza nabór.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Świetny wybór. Mam tylko skromną propozycję, przy zamawianiu piw postawmy na jakąś lepszą jakość. Obecnie piwa z niektórych polskich browarów prezentują naprawdę fajny poziom i lepiej wziąć jedną beczkę z np. Pracowni Piwa, Podgórza, Piwnego Podziemia, Redenu itp niż dwie np. z Ambera, czy Fortuny. Fortuna pewnie będzie, bo są właścicielem browaru Grodzisk, ale namawiam na asertywność na bylejakość Oczywiście to tylko moja prywatna opinia, inni mogą mieć lepsze zdanie o produktach z tych browarów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziO, taki ośrodek, jaki lubię - coś jak Boszkowo A.D. 2004Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziŚwietny wybór. Mam tylko skromną propozycję, przy zamawianiu piw postawmy na jakąś lepszą jakość. Obecnie piwa z niektórych polskich browarów prezentują naprawdę fajny poziom i lepiej wziąć jedną beczkę z np. Pracowni Piwa, Podgórza, Piwnego Podziemia, Redenu itp niż dwie np. z Ambera, czy Fortuny. Fortuna pewnie będzie, bo są właścicielem browaru Grodzisk, ale namawiam na asertywność na bylejakość Oczywiście to tylko moja prywatna opinia, inni mogą mieć lepsze zdanie o produktach z tych browarów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziZ tego co mi się wydaje, to Art za nasze piniondze to kupuje właśnie wynalazki, a te dodatkowe piwa to browary dorzucają jako upominki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziZ tego co mi się wydaje, to Art za nasze piniondze to kupuje właśnie wynalazki, a te dodatkowe piwa to browary dorzucają jako upominki.Last edited by emes; 2015-06-16, 16:46.
Comment
-
-
Co, Miłosław Niefiltrowane nie smakowało 2 lata temu? To będzie znowu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziCo, Miłosław Niefiltrowane nie smakowało 2 lata temu? To będzie znowu.
Comment
-
Comment