Powszechnie wiadomo, że obietnice składane po pijaku nie są wiążące
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziNaobiecuje taki, że się ożeni, rozwiedzie z żoną, a potem się tłumaczy, że był pijany i to się nie liczy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziZrobiłem szkic motywu zlotowo-koszulkowego. Miałby ktoś z Was ochotę przetworzyć go na formę wektorową dodając nieco artyzmu od siebie lub znacie kogoś umiejętnego kto mógłby to zrobić?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Rychu cofnął, bo już mógł?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRychu cofnął, bo już mógł?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A pewnie, że tak. Gdybym tylko wiedział co to te wektory. W szkole coś takiego było. Na matematyce.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Slavoy podjął się tematu, zatem próba numer dwa przed nami- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A konkretniej to parowóz - w końcu to Wolsztyn.
Comment
-
-
Karp prowadzi parowóz, a dym leci mu na ryj. Grodziskie karpiowe, zamiast śledziowego.
Comment
-
-
Skoro w kwestii kolejowej to parowozem pewnie się nie uda ale drezynami można by pojeździć.
Comment
-
Comment