No dobra, proszę sobie rezerwować czas na XIV Zlot. W sumie nie wiem czy się odbędzie, boi po co
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedzi... z puszek nie pijam...
Comment
-
-
Dobra zabawa na odwołanym zlocie to jest jakiś oksymoron.
Comment
-
-
Ogniska nie będzie, zabawy też nie - tylko wódka i rosyjskie prostytutki
Jak dzieci...Last edited by iron; 2015-02-28, 00:29.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi... i rosyjskie prostytutki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziProsim o potwierdzenie terminu Zlotu, co bym wiedział kiedy nie przyjeżdżać.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziOgniska nie będzie, zabawy też nie - tylko wódka i rosyjskie prostytutki
Jak dzieci...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziTo zaprzyjaźniania się też nie będzie ...
Comment
-
-
A ja się zastanawiam nad nieudziałem w Zlocie
W zeszłym roku licząc na odwołanie zlotu pojechałem na ślub i wesele syna. A Wy co?? Złośliwie nie odwołaliście.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziOgniska nie będzie, zabawy też nie - tylko wódka i rosyjskie prostytutki
Jak dzieci...
Comment
-
-
O ile do tego czasu Ukraina nie będzie już Rosją...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment