Jakieś życzenia piwne?
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJakieś życzenia piwne?
Ps. Tenczynkiem z beczki także bym nie pogardził
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJakieś życzenia piwne?
Redenowski pils czyli Wielka Szycha by się przydało plus Redenowska pszenica.
Czy Grodziskie 7,7 Blg będzie dostępne w beczkach? A może wyłącznie butelki?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziNo ba! Pożądany, porządny, pożądliwy. Jam ci to!
Comment
-
-
Ja tradycyjnie proszę o przewagę piw lekkich nad przepysznymi porterami, RISami i innymi barlejłajnami, bo sen one na mnie wczesny sprowadzają, te pyszne.
Comment
-
-
Na rano pszenica, apa i porterek. Do spożywania jakieś epa, apa, wity . Stout i angielski porter
Miały być życzenia..."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziOddam parę tysięcy kapsli - może jakiś kolekcjoner potrzebuje trochę złomu na wymianę i jednocześnie będzie na zlocie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJakieś życzenia piwne?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Z uwagi na dające się zauważyć na forum symptomy bólu doopy uprasza sie Inspektorów Analnych o zabranie legitymacji.
Może na prewencję nie jest jeszcze za późno.
Oby bo nie wiem jak amputować...Last edited by iron; 2015-08-13, 09:58.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziTaki los celebryty... . Poza tym, dobrze jest mieć załoganta, który kuma pojazdy drezynopodobne .bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziZ uwagi na dające się zauważyć na forum symptomy bólu doopy uprasza sie Inspektorów Analnych o zabranie legitymacji.
Może na prewencję nie jest jeszcze za późno.
Oby bo nie wiem jak amputować...- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJakieś życzenia piwne?Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Konkretami sypcie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziKonkretami sypciePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Nie zapomnijcie o spijaczach zwykłych lagerów!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment