Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
Wyświetlenie odpowiedzi
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Jeszcze byście się zdziwili i też chcieli być pierwszozlotowcami. Przynajmniej niektórzy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie mniej jednak jest to browar wysokiego ryzyka jak się liczy na dobre piwo
Kiedyś Edi był krajowym potentatem w kwasach, a te zaczynają być teraz modne Pamiętam jak byłem w Żywcu na birofiliach i sędziowie konkursu piwnego mówili, że na konkurs piw z browarów rzemieślniczych Edi wysłał, i nie było to dla nikogo zaskoczeniem, zepsute piwo.
Comment
-
-
W 2004 na Zlocie w Boszkowie byliśmy na wycieczce u Ediego, piwo nie było rewelacyjne, a wręcz, co tu kryć - niedobre było, Ed sam mówił, że mu warka nie wyszła - widać potem przestało mu to przeszkadzać i takie warki stały się normą. Ale wtedy inne czasy były i na bezrybiu rak też był rybą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW 2004 na Zlocie w Boszkowie byliśmy na wycieczce u Ediego, piwo nie było rewelacyjne, a wręcz, co tu kryć - niedobre było, Ed sam mówił, że mu warka nie wyszła - widać potem przestało mu to przeszkadzać i takie warki stały się normą. Ale wtedy inne czasy były i na bezrybiu rak też był rybą.Last edited by iron; 2015-08-19, 12:08.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA alternatywą dla kwaskowego Ediego był słodki Gab Mocny...
Comment
-
-
Witam. Jako że z Karpicka jest blisko do Grodziska Wlkp., serdecznie zapraszam wszystkich Forumowiczów i nie tylko na Grodziską Giełdę Birofiliów i Konkurs Piwowarów Domowych "Piwo w stylu grodziskim" w sobotę 12 września w godz. 8:00-13:00 w Hali Sportowej (ul. Żwirki i Wigury 2A).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedzii chyba tylko wersja butelkowa.Last edited by iron; 2015-08-20, 13:03.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPlan sobotni jest następujący:
Wyjazd wszystkich dwoma autokarami ok 8:00 do Grodziska....
Comment
-
-
Widzę inne rozwiązanie. O 22 cisza nocna. Wszyscy idą grzecznie lulu
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Rodzi się nowa świecka tradycja.
Po raz drugi w czasie trwania zlotu (przypadek? nie sądzę... ) odbędzie się mecz w siatkówkę mężczyzn Polska - Iran, tym razem w ramach Pucharu Świata.
Rozgrywki Pucharu odbywają się w Japonii, nie mam pojęcia o której może być transmisja. Ale... Może jakoś...?
Pamiętacie? "Kozo..."? KWTW
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPamiętacie? "Kozo..."? KWTW
Mam nadzieję, że tym razem mecz obejrzymy w tv.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Jeszcze ostało się kilka zaproszeń- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A gdzie dokładnie ta konferencja się odbędzie?
Comment
-
Comment