Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi.....
Domki
Mają aneks kuchenny, lodówkę, czajnik, kuchenkę. Ciepła woda jest. Ogrzewania nie ma. Pościel będzie. Ręczników nie będzie.
......
Comment
-
-
Nie ma w tym roku za bardzo zlotowej giełdy.
A ja mam prośbę - czy ktoś w swoim sklepie piwnym ma akurat dostępną Panakeię z Olimpu i przywiózłby nam kilka butelek? Nigdzie nie możemy jej dorwać...Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziDzwoniłem do ośrodka i wychodzi, że posiłków nie trzeba rezerwować.
Zamawia się karty i już.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziGrilla rozumiem można odpalać wcześniej? A co z węglem, rozpałką, są takie rzeczy czy trzeba samemu dokupić wśród zainteresowanych?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziI za to Cię lubię, Mozart... (z czego cytat?)
Miało być
Zamawia się z karty i już
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziBędzie gała, będzie.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziAby nie zamiast gitary!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziI za to Cię lubię, Mozart... (z czego cytat?)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziNie ma w tym roku za bardzo zlotowej giełdy.
A ja mam prośbę - czy ktoś w swoim sklepie piwnym ma akurat dostępną Panakeię z Olimpu i przywiózłby nam kilka butelek? Nigdzie nie możemy jej dorwać...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziAby nie zamiast gitary!Last edited by pirackamuza; 2015-09-10, 19:51.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
W sumie już... nic nie dodaję,
do zobaczenia na zlocie!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment