2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
Dobra, ogarnąłem trochę fotek ze Zlotu i okolicznych imprez. Do obejrzenia tutajPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Powoli dochodzę do siebie...
Ja nie zrobiłem zdjęć - postanowiłem kolekcjonować wspomnienia, ale średnio chyba mi to wyszło - zwłaszcza w sobotę...
Do doopybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Dobra, ogarnąłem trochę fotek ze Zlotu i okolicznych imprez. Do obejrzenia tutaj"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Wspomnienia jak wiadomo kolekcjonować najtrudniej. Ja żeby nie było, że nie było Zlot zakończyłem...kontuzją ręki, tym razem w formie złamanio-wybicia małego palca- ech ta dzisiejsza młodzież,nic nie zmądrzeliście
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
A dzięki komu mieliśmy muzykę na Zlocie? Bo może dałoby radę zrobić listę przebojów na przyszłym Zlocie? -_-"Kto chce żyć w Europie Środkowej, musi być trochę wstawiony."
Szatan moją dziwką!Comment
-
Artek zrobił restrykcje na umieszczanie fotek ale proszę uprzejmie abym też mógł pooglądać co nieco, dyskrecja, itd, wiadomo. Nie mogłem być ale wiecie... Dajcie namiary choćby na jednorazową sesję oglądaniową"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
No a skąd mnie wiedzieć - ja wiem, że Slav przywiózł kolumny (Ironowe zresztą) oraz kompa z muzyką, Iron do tego dwie pytki ze specjalnymi składankami zlotowymi. Po za tym Jagnieszka pisała o liście przebojów, to nie wiem, jak samo "wożenie sprzętu" się z tym łączy, a beczki Artezana to już w ogóleOstatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2015-09-16, 10:23.Comment