Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziA ma to, że bez sprzętu miusika i listy przebojów by nie było. Już o piciu Artezana nie wspomnę
Muzykę organizowali: Slavoy i Iron
Sprzęt muzyczny organizowali: Slavoy, Iron i Fuliano
Czy mam jeszcze dodać, kto organizował katering w trakcie podróży i na jakich stacjach sikałeś - bo cholera wie, kto jeszcze zgłosi się jako mający udział w tym doniosłym fakcie tudzież innych faktach nikogo nie interesujących Proponuję też, żeby koniecznie każdy wpisał, jaką wiózł beczkę, żebyśmy tu mogli podziękować każdemu z osobna - już się nie mogę doczekać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo to słabo pamiętasz - jak wyście pojechali, to Slavoy jeszcze z Antosiem był w parowozowni - zostałam na ośrodku sama z Ironem. Miało się dziać, ale Slav za szybko wrócił
No i co Wam powiem, to Wam powiem - tylu koncerniaków, co na tegorocznym zlocie to ja już całe lata nie wypiłam Wygrywa Lech Pils, za kompletną bezsmakowość nie przeszkadzającą w piciu.
Comment
-
-
Nie wiem, to pytanie do Arta - czy było mniej piw, czy po prostu więcej wychlaliśmy i zabrakło
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, to pytanie do Arta - czy było mniej piw, czy po prostu więcej wychlaliśmy i zabrakło
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zywiec79 Wyświetlenie odpowiedziJestem przekonany ,że więcej wychlaliśmy . W końcu trenuje się cały rok na przyzwoity wynik- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Eeee, ale to trzeba porównać do ilości piwa na innych Zlotach i podzielić przez ilość osób, żeby wiedzieć, czy wypiliśmy więcej, czy piwa było mniej. 10 litrów - tyle co nic na 2 dni, a niektórzy na 3.
Ale to chyba ciężko będzie policzyć, chyba, że Art ma jakieś notatki historyczne z piw, które nam browary - gospodarze dorzucały do puli bezpłatnie.
W każdym razie wiadomo na za rok, że 10 l na łeb to ZA MAŁO
Comment
-
-
Wydaje mi się, że:
- był to jeden z większych, frekwencyjnie, zlotów,
- koszt uczestnictwa porównywalny z wcześniejszymi,
- piwa były droższe (może przez cenę jednorazowych petainerów)- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziByło też sporo piw "lżejszego kalibru" - stąd pewnie wyższe spożycie
Co do "jeden z większych zlotów" - to były większe. A koszt uczestnictwa był niższy niż ostatnich kilka lat. Od razu krakałam, że coś za tanio
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA koszt uczestnictwa był niższy niż ostatnich kilka lat. Od razu krakałam, że coś za tanioGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Comment