Mam jedno miejsce na zlot z Warszawy w piątek.
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - [Karpicko] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziMam jedno miejsce na zlot z Warszawy w piątek."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziA na powrót w niedzielę? Do...jedziemy z Jarkiem PKP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziJa wracam w niedziele. Miejscówki są."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJarek wraca w sobotę ale ja w niedzielę więc chętnie się piszę.
Comment
-
-
Słuchajcie, może tak rzutem na taśmę znajdę kogoś chętnego na usadzenie mnie w swoim pojeździe i zarazem na moje towarzystwo w drodze powrotnej, ale w poniedziałek - godzina bez znaczenia w kierunku Gdańska, albo coś po drodze - Poznań, Toruń, Bydgoszcz...
W drodze tam już transport mam - w doborowym towarzystwieGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedziMoże kto jeszcze znajdzie dwa miejsca w piątek i niedzielę Warszawa - zlot; zlot - Warszawa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziJak pasują godziny z PW do Cię przejmujęOstatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2015-09-09, 09:19.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzi.... NA wyjazd mam więc komplet, na powrót chyba z jedno jeszcze w takim raziePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziNa wyjazd na zlot mam już komplet.
Zwalniam miejsce. Emes, szczegóły na PW.
Przepraszam pozostałych, ale dopiero 10 minut temu mogłem zdecydować o zmianie planów podróżniczych.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziZ ostatniej chwili!
Zwalniam miejsce. Emes, szczegóły na PW.
Przepraszam pozostałych, ale dopiero 10 minut temu mogłem zdecydować o zmianie planów podróżniczych.
Comment
-
Comment