Tu zamieszczajcie wszelkie propozycje wspólnych dojazdów - czy to samochodem czy też innymi środkami komunikacji.
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - [Karpicko] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - [Karpicko] - giełda dojazdowa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Jak co roku mam w bananowozie jedno małe miejsce z Warszawy w piątek i do Warszawy w niedzielę rano, bo zakładam że tradycyjnie GWZD i Maremali jadą ze mną.Last edited by zgoda; 2015-07-11, 23:07.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJak co roku mam w bananowozie jedno małe miejsce z Warszawy w piątek i do Warszawy w niedzielę rano, bo zakładam że tradycyjnie GWZD i Maremali jadą ze mną.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJak co roku mam w bananowozie jedno małe miejsce z Warszawy w piątek i do Warszawy w niedzielę rano, bo zakładam że tradycyjnie GWZD i Maremali jadą ze mną.
Comment
-
-
Z tego wynika, że miejsc jest 2, duże i małe. Z Warszawy pewnie około 10.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWstępnie Zgoda bym się dołączył, ale jest to na razie na 50%, więc jakby co nie krępuj się... mnie nie liczyć.
Comment
-
-
Gdyby ktoś miał ochotę wybrać się na zlot z 3miasta, trzy wolne miejsca znajdą się w moim aucie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziGdyby ktoś miał ochotę wybrać się na zlot z 3miasta, trzy wolne miejsca znajdą się w moim aucie.Last edited by Rycho_128; 2015-07-14, 18:08.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Odpada, w poniedziałek będę musiał się zmierzyć ze służbowymi obowiązkami.
Comment
-
-
To wszystko jasne. Ja myślałem ewentualnie Ciebie połączyć do nas, ale jeszcze i tak na 100% nie wiemy czy będzie nas 4 czy 3, ale i tak zostajemy do poniedziałku, to niestety nie ma tematu (a szkoda...)Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedzi(...)(a szkoda...)
Ps. W razie czego, w drodze na zlot planuję odwiedziny w pewnym browarze, w którym jeszcze nie byłem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziZ Warszawy będę miał 3 miejsca wolne, powrót w poniedziałek.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment