Nie z Wawki.
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - [Karpicko] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziNie z Wawki."Kto chce żyć w Europie Środkowej, musi być trochę wstawiony."
Szatan moją dziwką!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziWe wrześniu InterRegio będzie już jedynie wspomnieniem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziOtóż to."Kto chce żyć w Europie Środkowej, musi być trochę wstawiony."
Szatan moją dziwką!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jagnieszka Wyświetlenie odpowiedziDlaczego???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPonieważ Przewozy Regionalne likwidują wszystkie połączenia długodystansowe."Kto chce żyć w Europie Środkowej, musi być trochę wstawiony."
Szatan moją dziwką!
Comment
-
-
Możesz wyjechać 31 sierpnia i poczekać na nas
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMożesz wyjechać 31 sierpnia i poczekać na nas"Kto chce żyć w Europie Środkowej, musi być trochę wstawiony."
Szatan moją dziwką!
Comment
-
-
Ale spokojnie, tu chodzi o pociągi InterRegio i RegioExpress - czyli w Twoim przypadku chodzi o DWA pociągi do Warszawy - Mewę i Bosmana.
Zostanie cała masa zwykłych, stających na każdej stacji. A jak kupisz z wyprzedzeniem 15 dniowym bilet na Intercity, to też nie będzie aż taki znowu majątek.Last edited by Pendragon; 2015-07-31, 13:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle spokojnie, tu chodzi o pociągi InterRegio i RegioExpress - czyli w Twoim przypadku chodzi o DWA pociągi do Warszawy - Mewę i Bosmana.
Zostanie cała masa zwykłych, stających na każdej stacji. A jak kupisz z wyprzedzeniem 15 dniowym bilet na Intercity, to też nie będzie aż taki znowu majątek."Kto chce żyć w Europie Środkowej, musi być trochę wstawiony."
Szatan moją dziwką!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziWe wrześniu InterRegio będzie już jedynie wspomnieniem.
W związku z powyższym moja propozycja jazdy IR do Poznania oczywiście odchodzi w niebyt, trzeba będzie zabulić...Last edited by dadek; 2015-08-01, 09:58.
Comment
-
-
Dadek, jest jeszcze czas. Weź popracuj nad przeróbką napięcia i porwij tramwaj. Do Zbąszynia zajedziesz gratis, a nawet zarobisz, bo inni warszawiacy na pewno po dychu się zrzucą za taką podróż
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziTiaa, tramwaj to nie problem ale jak by mnie PLK podliczyło z a zajętość szlaku przy prędkości max 80 km/h to chyba by wszyscy musieli po 2000 się zrzucić.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedzizajętość szlaku przy prędkości max 80 km/h to chyba by wszyscy musieli po 2000 się zrzucić.
Dadek, dasz radę?
Comment
-
Comment