Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
2015.09.11-13 - XIV Wielki Zlot Forumowiczów - [Karpicko] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
S = kursuje w dni nauki szkolnej, czyli to samo co 1-5 (poniedziałek - piątek)
Jak w czwartek będzie święto to 1-5 pojedzie, a S nie.
Chyba, że chodziło Ci o nasz konkretny piątek przedzlotowy.
Jak zwykle wykonałeś kawał dobrej roboty z ogarnięciem regionalnych rozkładów jazdy. Prawdopodobnie będę korzystał z kursu 14:35.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziChyba, że chodziło Ci o nasz konkretny piątek przedzlotowy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziDla mnie nie zmotoryzowanego rano to godzina 8:00
Zwiedzanie myślę że zajmie 60 - 120 minut. Jest tam około 15 typów parowozów, kilkanaście wagonów, trochę infrastruktury i izba muzealna (która w weekendy jest zamknięta). Dlatego ja będę się starał odwiedzić parowozownię w piątek.
Na zlot jadę od północy czy ktoś będzie przejeżdżał przez Szamotuły lub Poznań powiedzmy 10:00 - 12:00 ?
W ogóle jedzie ktoś jeszcze tym pociągiem?
Comment
-
-
W piątek ok 14-tej razem z Żoną-Taxi z warszawskiego Bemowa wyruszamy na Zlot.
Wracamy w niedzielę.
Z tyłu samochodu mamy wolne miejsca.
Jednocześnie zwalniam miejsce w samochodzie Holy-Grail jadącego w piątek z Poznania.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziJa też bym wpadł do parowozowni w piątek, możemy się zgadać. Wsiadam w Poznaniu w osobówkę o 12.22, w Wolsztynie 13.54 to mam nadzieję że się uda.
W ogóle jedzie ktoś jeszcze tym pociągiem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziJa też bym wpadł do parowozowni w piątek, możemy się zgadać. Wsiadam w Poznaniu w osobówkę o 12.22, w Wolsztynie 13.54 to mam nadzieję że się uda.
W ogóle jedzie ktoś jeszcze tym pociągiem?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziJa też planuje dojechać do Wolsztyna tym pociągiem. Potem szybkie zakupy na grilla i taksóweczka na zlot.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedzi14:35 jedzie autobus za 3,4pln. Taksówka wiele szybciej nie dotrze na miejsce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziW piątek ok 14-tej razem z Żoną-Taxi z warszawskiego Bemowa wyruszamy na Zlot.
Wracamy w niedzielę.
Z tyłu samochodu mamy wolne miejsca.
Jednocześnie zwalniam miejsce w samochodzie Holy-Grail jadącego w piątek z Poznania.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJednocześnie zwalniam miejsce w samochodzie Holy-Grail jadącego w piątek z Poznania.
Wyjeżdżamy spod dworca PKS ok. 14-tej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziSwoja drogą dzieki za info bo jakiegokolwiek autobusu sie nie spodziewałem.
W poście nr 67.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
No ale może są też jakieś busy, o których internety milczą?
Możecie wybadać temat, np przez informację turystyczną w Wolsztynie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment